Петричев: Атака на Шампионска лига!


FUTBOL-TV

Петричев: Атака на Шампионска лига!

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира 9-ата поредна титла на тима. Тя дойде след успех с 2:1 над Берое в първия плейофен кръг наefbet Лига.

"Емоциите са както всеки път като станем шампиони, нормално е, да има едно чувство на удовлетворение от добре свършената работа. Зад титлата стои и много труд. Падат рекорди след рекорди, изравнихме рекорда на ЦСКА за 9 поредни титли. Зад всяка титла стои упорит труд", започна той.

"Много са факторите са титлата, новите попълнения помогнаха на отбора, освежиха го, показаха, че не случайно са в Лудогорец, това са млади момчета с много голям потенциал, сега трябва да подготвим отбора за евротурнирите, това е много труден ребус за решаване, надявам се да го решим", добави той.

"Трудно ще е, ще зависи и от късмета, отборът е граден с години, надявам се, че ще се подготвят добре и само напред. Атака на Шампионска лига и нашите цели са постоянни, за нас първото място винаги е най-голямата цел в България и участие в групите на Шампионска лига в Европа", каза още Петричев.

"Дано това, което сме набелязали като план се сбъдне", каза още изпълнителният директор на Лудогорец в ефира на телевизията на боса на Лудогорец - Кирил Домусчиев - Нова ТВ.

  Сподели
144