Левски пусна билетите за реванша с Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Левски пусна билетите за реванша с Локо Пловдив

От Левски пуснаха в продажба билетите за реванша от 1/2-финалите за Купата на България срещу Локомотив Пловдив. Мачът е във вторник от 20:30 часа.

"Уважаеми привърженици,

желаещите да подкрепят любимия отбор в реванша от ½ -финалите в турнира за Купата на България срещу "Локомотив" Пловдив във вторник, 23 юни от 20:30 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", могат да си закупят билети от днес, 21 юни до изчерпване на количествата.

Талоните са в свободна продажба в официалния магазин на клуба на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа и в мрежата на Eventim.

Цени на билетите:

Сектор "STRABAG", VIP: 100 лв

Сектор "STRABAG", Ложа 2 и 3: 50 лв

Сектор "STRABAG" Блок 1914 (пресложа): 30 лв

Сектор "STRABAG", Блок 1 и 2: 25 лв

Сектор "STRABAG", Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор "STRABAG", Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв

Притежателите на абонаментни карти, които все още НЕ СА ЗАЯВИЛИ присъствие за двубоя "Левски" - "Локомотив" Пловдив, ще да могат да получат безплатна покана за мача от клубния магазин, но само в случай че има свободни места на трибуните. Поради изтичане на срока за заявка на онлайн билети, "ПФК Левски" не им гарантира запазено място на стадиона, при изчерпване на пуснатите в свободна продажба билети", пишат от клуба.

  Сподели
151