Левски ще зарадва феновете с победа над Арда


FUTBOL-TV

Левски ще зарадва феновете с победа над Арда

Арда Кърджали - Левски
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 14.06.2020 г.
Час: 16:30 ч.
Съдия:


Арда приема Левски на стадиона на Локомотив Пловдив в среща от 26-ия кръг на родния шампионат. Двубоят изглежда по-важен за "сините", които искат да стигнат поне до 2-рото място, което на този етап си делят ЦСКА и Локо Пловдив. Треньорската смяна при Левски ще си каже думата, но все пак прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

В последните дни се стигна до поредната рокада на "Герена", този път - на ниво треньори. Петър Хубчев не е желан от феновете и самият той отказа да се яви на тренировка и към този момент договаря начинът на напускане. През това време Георги Тодоров пое юздите и по всяка вероятност ще довърши сезона. Всички в клуба са на мнение, че той е само временен наставник, а съвсем скоро ще стане ясно името на новия.

Иначе отборът на Левски ще излезе с нова схема в мача срещу Арда Кърджали. За това разкри новият старши треньор на "сините". Днес Георги Тодоров даде първата си пресконференция.

Левски има сериозни проблеми в отбрана, където Тодоров разкри, че ще използва 18-годишен юноша.

"Участие утре ще вземе 18-годишен юноша. На левия бек няма друга алтернатива. Ще има промени в средата, както ще бъде променена и схемата. Не е редно да коментирам бившия колега. Наистина не е редно. В средата има толкова много еднотипни хора, толкова много, че не е истина. Имаме 4 или 5 човека еднотипни", каза Георги Тодоров.

Добрата новина за Левски е, че Живко Миланов отново тренира с отбора. Защитникът на столичани лекуваше травма и пропусна важните двубои с Лудогорец вefbet Лига (б.а. срещу разградчани той изтърпяваше и наказание) и с Локомотив Пловдив за Купата на България. Неговата липса се усети, защото в тези двубои "сините“ не само имаха нужда от стабилност в отбрана, а и от лидер на терена.

По време на извънредното положение Живко Миланов се подложи на операция, която го извади извън сметките на Петър Хубчев за първите мачове от подновяването на шампионата. Все още не е ясно дали бранителят ще стартира при гостуването на Левски на Арда в неделя, но това е добър знак, че той ще бъде готов за реванша срещу Локомотив Пловдив на "Герена“ след две седмици.

В състава на Арда вероятно няма да има много промени, като треньорът на отбора Николай Киров остана особено доволен от равенството с Лудогорец. Ето какво обяви той и за мача с Левски:

"Левски? Когато даден отбор е наранен, той е най-опасен. Всичко при нас е спокойно", лаконичен бе Киров.

 

ПРОГНОЗА: АРДА - ЛЕВСКИ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
251