ЦСКА и Локо Пловдив ще поделят по точка


FUTBOL-TV

ЦСКА и Локо Пловдив ще поделят по точка

ЦСКА - Локомотив Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 14.06.2020 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия:


ЦСКА приема Локо Пловдив на своя стадион в среща от 26-ия кръг на родния шампионат. Преди срещата двата тима делят 2-ра позиция, като имат по 49 точки на сметката си. Успехът е важен, тъй като загубилият ще загуби всякакви шансове за титлата, а пък второто място гарантира участие в Лига Европа. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

В състава на ЦСКА ще се завърне Рубен Пинто. Той изтърпя наказание и не игра в двубоя за Купата срещу Ботев Пловдив (0:0). Сега обаче португалецът ще заеме своето място в центъра на терена, а това означава, че Валентин Антов ще бъде изтеглен в защита, а на пейката отново ще седне резервата Пламен Гълъбов (последният игра цял мач в Пловдив). Други промени не се очакват, макар повечето фенове да негодуват от Али Соу. Последният вече доста време няма гол, а в последния кръг (срещу Витоша) пропусна и дузпа. Все пак отново той ще поведе атаката на отбора, докато Ахмед Ахмедов и Тони Юрич ще гледат от пейката.

"Труден съперник, не е случайно мястото му. Локомотив Пловдив имат специфичен стил. Физически доминират. Техният стил е базиран на дуели, на борбата, на пресата, на спечелването на първа и втора топка. Но ние няма да сменяме нашия модел на игра. В последният мач играчите показаха какво искам от тях. Очаква ни нов интересен двубой и ще преценя на днешната тренировка в какво състояние са футболистите. Няма контузени и всички са здрави, което е най-важно. Имахме ден по-малко за почивка, за разлика от Локомотив. В тази ситуация може да бъде много. Надявам се футболистите да бъдат възстановени и готови за срещата утре“, заяви Крушчич.

"Локо Пловдив играха много агресивно в първите десет минути срещу Левски. Спечелиха много единоборства. Мисля, че това е причината за успеха, не само в този мач. Това е техния стил. Работихме и мисля, че е най-важно да продължим с нашата игра. Борбата за втора топка, бързи атаки. Всичко, което видяхме е потвърждение на моите думи. Във футболът понякога може да нямаш късмет и да победи съперника, а да не заслужава това. Но шанса ще се върне след това. Важното е да играем добре и да се получават ситуациите, които работим на тренировки. Всичко се вижда на терена. Лошо е да нямаме положения, а не ме притесняват пропуските. Мисля, че това е само временно“, добави още той.

В състава на "смърфовете" също не се очакват изненади, като треньорът на тима Бруно Акрапович ще разчита на най-доброто за мача. Самият той коментира ЦСКА и най-вече слабата форма, в която се намира нападателят на "червените" Али Соу.

"Али Соу е опасен играч. Постоянно носи заплаха. Трябва да внимаваме за него. ЦСКА разполага с добра индивидуална класа. Кери доставя добри топки, Белтраме се включва от задна позиция, Малинов е полезен и в двете фази", коментира босненецът.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
466