Този път Ливърпул ще надделее в спора с Атлетико


.

Този път Ливърпул ще надделее в спора с Атлетико

Преди седмици Рафа Бенитес се завърна в родния си град, където неговият Ливърпул взе една точка срещу Атлетико (Мадрид). Сега е време за реванш като победителят ще вземе и първата позиция в групата.

Предишната среща бе леко опорочена от съдиите, които нямаха никаква идея относно прилагането на правилото за засадата. В крайна сметка и двата тима бяха доволни от резултата.

След този мач на Ливърпул се случиха интересни неща във Висшата лига. Те първо победиха Челси на “Стамфорд Бридж”, после се справиха трудно с Портсмут у дома, а накрая записаха неочаквана първа загуба за сезона от Тотнъм.


Атлетико постепенно изплува от дупката, в която бе попаднал. Загубите от Севиля, Барселона и Реал вече са забравени, тъй като бяха последвани от добри резултати – 1:1 с Ливърпул, 4:4 с Виляреал, 2:0 над Майорка и1:0 с Ориуела за Купата на Краля.


За “Анфийлд” Атлетико потегля със съзнанието, че Ливърпул има 8 победи в последните си 10 мача и е без поражение. Като гост “дюшекчиите” са спечелили 4 от 10 и са допуснали 10 гола в последните си два мача. Въпреки това, Атлетико винаги вкарва навън, като това не се се случи единствено срещу Шалке в предварителния кръг.

Този път изглежда, че Фернандо Торес ще играе срещу бившия си тим. Той е на 70%  готов, по думите на Рафа Бенитес. Други проблеми за решаване мениджърът на “червените” няма.

Луис Гарсия и Флоран Синама Понгол ще имат радостта да играят срещу бившия си клуб. Остава несигурно участието на Серхио Агуеро. След контузия се връща Грегори Купе. Аут са защитниците Сейтаридис и Уайфалуши. Диего Форлан също ще се радва да играе на “Анфийлд”, тъй като през 2002 вкара два за тогавашния си клуб Манчестър Юнайтед, с което “червените дяволи” измъкнаха победата.

И в този мач не е изключено да се стигне до равенство. Все пак на “Анфийлд” Ливърпул има определено предимство, което ще използва,за да си осигури първата позиция в групата.

Вероятни състави:

Ливърпул: Рейна, Арбелоа, Карагър, Агер, Досена, Каут, Масчерано, Алонсо, Риера, бенаюн, Джерард, Кийн

Атлетико М: Франко, Лопес, Переа, Хейтинга, Перния, Макси, Сасунсао, Маниш, Симао, Форлан, Агуеро


Последни 6 мача:

Ливърпул: ЗППРПП

Атлетико: ППРРЗЗ

 
 
Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат - 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
68