Капитанът на Левски се завръща за реванша с Локо


FUTBOL-TV

Капитанът на Левски се завръща за реванша с Локо

В днешния ден имаше и една доста позитивна новина за феновете на Левски. Капитанът на тима Живко Миланов най-после стартира тренировки.

Защитникът лекуваше травма и пропусна важните двубои с Лудогорец за първенство (тогава бе и наказан) и с Локомотив Пловдив за Купата на България. Неговата липса си каза думата, защото "сините" играха доста слабо в отбрана.

Живко Миланов се възползва от паузата в първенството, заради пандемията, за да се подложи на операция, която го извади извън сметките на Петър Хубчев за първите мачове от подновяването на шампионата. Почти сигурно Миланов няма да е готов за гостуването на Левски на Арда в неделя, но очакванията са, че ще се завърне за реванша от турнира за Купата на страната срещу Локомотив Пловдив на "Герена“ след две седмици.

Днес Миланов се включи в тренировките на тима, като заниманието бе водено от Георги Тодоров. Очакванията са, че последният ще води отбора в оставащите мачове до края на сезона. Миланов и Тодоров проведоха кратък разговор преди старта на днешната тренировка.

  Сподели
264