Митко Илиев: По-добри сме от Левски! Жалко, че не ги довършихме през второто полувреме


FUTBOL-TV

Митко Илиев: По-добри сме от Левски! Жалко, че не ги довършихме през второто полувреме

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев, който обеляза едно от попаденията за победата с 2:0 срещу Левски в първи 1/2-финален мач за Купата на България, остана доволен от успеха и, че гледа с опитмизъм към реванша.

"Аз го казах и на момчетата. Лично моето мнение е, че сме по-добър отбор от Левски. Особено през първото полувреме доказахме, че играем по-добър футбол. Съжалявам, че през второто не успяхме да ги довършим. През първата част създадохме много главоболие на Левски, вкарахме два хубави гола. Жалко, че през втората част не успяхме да продължим, но може би ни липсваше свежест.

Може да звучи клиширано, но настроението при нас е страхотно. Имаше един важен момент през миналия сезон, когато бяхме натрупали лоши резултати. Тогава седнахме с момчетата и говорихме сериозно по темата. След това започна възходът и Купата. Отборът претърпя развитие и видяхме, че сме сред най-балансираните отбори. Левски имат добри футболисти, но си имат проблеми. Мисля, че днес ги надиграхме. 2:0 е коварен резултат и ще трябва да не дадем възможност на Левски на реванша", заяви Митко Илиев пред медиите.

  Сподели
305