Хубчев: Оптимист съм! Иначе нямаше да се явя на нито една тренировка!


FUTBOL-TV

Хубчев: Оптимист съм! Иначе нямаше да се явя на нито една тренировка!

"Това майсторско изпълнение при гола раздели двата отбора. Този гол определи победителя. Мисля, че и ние стояхме доста добре на терена. Аз не очаквах такова добро отношение на тези момчета към клуба. Не очаквах такъв морал от тях", заяви наставникът на Левски Петър Хубчев след загубата от Лудогорец с 0:1 при подновяването на шампионата у нас.

"Мачът във вторник ще покаже дали имаме сили за Купата. На такова ниво сме, че не можем да си избираме трофей. Ще видим мача. Моля ви! Не ме питайте за съдиите. Да, Паулиньо ще е наказан за съжаление. Минава наказанието на Тиам, Дени Алар също ще е на разположение. Ще преценим състава в деня пред мача", каза още треньорът на "сините".

"Аз мога да коментирам само футболните неща. Мерките не мога да ги коментирам, но нивото май беше добро. Едва ли някой от тези футболисти е правил в кариерата си толкова дълга пауза. Нека да говорим само за този мач. Има неща, които трябва да се кажат, но не съм аз човекът да ги коментирам. Много съм малък, за да ги коментирам. Нека оставим това. Чувам се всеки ден с Наско Сираков, откакто той е собственик. Сега ще кажа само неща, с които ще си навредя. Моля ви, да си говорим за мача. Ако не сме оптимисти - нямаше да се явим на една тренировка", завърши Хубчев.

  Сподели
179