Крушчич: Не знам дали ще издържим 90 минути на високо темпо


FUTBOL-TV

Крушчич: Не знам дали ще издържим 90 минути на високо темпо

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич проведе виртуална пресконференция преди двубоя от XXV кръг на Първа лига срещу отбора на Витоша Бистрица. 

"Най-важното е, че футболът се завръща отново. Това е най-важният момент. Всички започваме да си вършим своята работа. Ние треньорите, футболистите, медиите, всичко става както преди. Другото важно е, че хората също ще бъдат на трибуните", сподели той.

"Утре ни предстои мач с Витоша. Отнасяме се сериозно към срещата.Не искам да коментирам тяхното състояние и положението им в класирането. Ние сме концентрирани върху нашата игра и това как трябва да играем. Вчера имах сериозен разговор с играчите ми. Цяла седмица говорихме, че ни предстоят важни мачове. Първият е с Витоша. Трудим се да влезем максимално сериозно в този мач", каза още Кручшич.  

"Ще видим колко по-различен ще бъде ЦСКА. Изиграхме една контрола, но приятелски мач и мач за точки е съвсем различен. Мисля, че дадохме акцент в последно време на тактическата подготовка. Не знам дали ще издържим да играем 90 минути на високо темпо. Неприятен спомен е този стадион за нас. Не искам да говоря за този мач, концентрирани сме върху мача с Витоша", допълни старши треньорът на ЦСКА.

"Всички футболисти са здрави. Мога да разчитам на тях, в следващите мачове можем да правим ротация, където е необходимо. Контузиите не зависят от нас."

"Радвам се, че Кристиан Малинов ще изиграе стотния си мач а ЦСКА. Аз го познавам дълго време. Още от 2013 години. И мога да кажа смело, че той е прогресирал най много и постоянно иска да се развива. Виждам го всеки ден на тренировка. Той е голям професионалист и се радвам, че го имам в отбора си. Той е играч, който играе за националния отбор и дава пример на другите футболисти, особено на тренировка."

"Не знам на колко сме готови. Липсваха ни мачове, за да имаме пълна картина как можем да изглеждаме. Всички са в същото положение и ще се чувстват така. Това е нещо ново за всички нас. Със сигурност има вълнение, защото дълго време не играхме мачове. Трябва да мислим позитивни и да вярваме, че всичко ще бъде както трябва".

"Радвам се, че ще има фенове. За футболистите ще бъде много по лесно да играят. Футболът без фенове е различен. Няма емоция. С фенове е съвсем различно, което е добра новина".

82