Желан от Левски вече е свободен агент


FUTBOL-TV

Желан от Левски вече е свободен агент

Нападателят на ФК Стяуа Букурещ Харлем Гноере от днес е свободен агент, научи FTV. В началото на годината той бе свързван с преминаване в Левски. "Бизонът", както е прякора на атакуващия футболист изрази желание да изпълни договора си с румънския гранд, който бе до лятото, макар тогава да се считаше, че шансовете това да се случи са минимални.

През януари от Левски се бяха свързали с футболиста, но тогава "сините" бяха още със старото си ръководство, като тогава подобни трансфери не бяха проблем. Дори се говореше, че от българския тим предлагат договор на футболиста от 25 000 евро на месец, което е с десет хиляди повече, отколкото взимаше в Стяуа. Сега обаче ситуацията е по-различна. Васил Божков предаде акциите на клубната легенда Наско Сираков. Към този момент Вълка умува повече над спасяването на отбора и селекцията е на по-заден плат.

Така Харлем Гноере може да се размине с "Герена", като през януари интерес към него имаше и от Саудитска Арабия. Тогава от Левски бяха готови да дадат 700 000 евро за трансфера, но ексцентричният собственик на тима от Букурещ - Джиджи Бекали искаше още 300 000 от европейската валута.

  Сподели
132