Тити Папазов: Не може да има фалит при такава неограничена любов


FUTBOL-TV

Тити Папазов: Не може да има фалит при такава неограничена любов

Баскетболният треньор - Тити Папазов коментира случващото се в Левски и заяви, че най-добрият начин, по който футболистите биха могли да се отлатят на феновете, е като спечелят Купата на България

"Нашето нахалство няма край, в добрия смисъл на думата. Наско отсече и каза всички притежали на карти да влязат безплатно. Хората дадоха достатъчно. На нас ни се иска оттук нататък хората като помагат, да получават добра игра и да остава нещо, с което да се чувстват, че са част от каузата. Защото Левски беше спасен като кауза. 

 
"Аз съм хиперпозитивен човек. Вярвам в доброто и не мога да осмисля, че фалит може да се случи при такава неограничена любов. Ние имаме една задача - да консолидираме тази любов", заяви Тити. 

"Имало е да плащаме някакви грехове, платили сме си ги. Опряхме дъното, за да може да се роди най-доброто нещо." 

 
"Най-много ми се иска футболистите да се отблагодарят на феновете с Купата. Това няма цена, то остава за историята. Този период на катаклизъм ще остане като една от основните събития, което е дало възможност този клуб да съществува. Няма нито една българска компания, която да не осъзнава какво се случва и която да не осъзнава, че няма по-добро място за реклама от Левски", заяви Тити пред бтв. 

"Промяна в структурата ще има на събранието. Представяте ли си някой друг да беше собственик на 2-ри юни и да замълчи до 10-и? Той е роден да бъде лидер. От ден първи сме заедно. От 28-и април той ми помагаше да "разбия стената". Аз съм задължен на Левски."

  Сподели
163