Тити Папазов: Наско Сираков ще оправдае доверието - залагам си главата!


FUTBOL-TV

Тити Папазов: Наско Сираков ще оправдае доверието - залагам си главата!

Константин Папазов говори пред медиите, след като стана ясно, че Наско Сираков е новият мажоритарен собственик на Левски. Тити обяви, че се задава най-хубавият период в историята на "сините". Ето какво каза още Тити, който имаше голямото желание лично да получи акциите на футболния тим:

"Хората, които спасиха Левски са тези, който до 14 март събраха необходимите пари. Левски има велика общност. Левски има по-голям потенциал, сигурен съм. Застанете твърдо зад Наско, той ще оправдае доверието. Залагам си главата. Това ще бъде най-хубавият период в Левски. От Ада в синия Рай.

Създаваха се митове и легенди. Това са митове, защото всеки един го е страх да има авторитет, който да ръководи, дори авторитарно. При събличането на Ивайло Петев можеше да стане мегаскандал, Наско е знаел, че ще бъде провокиран. Имал е воля да стисне зъби. Той може да излезе и срещу 10 души за своята чест. Наскоро един човек се опита да го направи за резил, но не успя. Няма значение кой е.

Сираков щеше да бъде 100% в бъдещето на Левски, каквото и да се беше случило. Той беше зад мен от първия ден, казвам го. Аз съм открит човек, вдигам на всеки. Искам към тези 10-15 хиляди души, които са активни, да се присъединят и другите левскари. Дойдох пеша, защото колата ми е на наказателния паркинг. Ако Левски спечели Купата на България, спирам да карам на червено", каза Тити пред репортерите.

87