Камп ноу ще види нова голова фиеста на Барса – Базел


.

Камп ноу ще види нова голова фиеста на Барса – Базел

Барселона посреща на своя “Камп Ноу” отборът на Базел. Каталунците показват невероятна резултатност в своите двубои и нерядко бележат по 5 гола. Именно толкова пъти влезе топката във вратата на Базел в първия мач. Така тимът на Гуардиола записа третата си победа от 3 мача в групата и върви уверено към следващата фаза.

В последният си мач в Примера “блаугранас” постигна победа с 4:1 като гост на Малага и вече е лидер в шампионата. В прогнозата за мачът на “Сейнт Якобс” ви разказахме за това колко близки са двата тима. Испанците обаче не пожалиха швейцарците, едва ли ще го сторят и сега.

Иначе у дома Базел е лидер и това едва ли учудва някого. Загубата от Барса бе бързо превъзмогната с две победи над Белинзона и Сион. За съжаление тимът се превърна в боксова круша в Група  С и дори шансовете му за третата позиция са малки.

Ерик Абидал, Сейду Кейта и Габи Милио ще пропуснат мача на “Камп Ноу”. Швейцарците идват с почти пълен състав.Само Скот Чипърфийлд отсъства. Той трябва да претърпи операция. Мачът може да бъде игран на Over, тъй като е ясно, кой ще е победителят.

Вероятни състави:

Барселона: Валдес, Алвеш, Силвиньо, Маркес, Пуйол, Туре, Шави, Бускет, Меси, Хлеб, Къркич

Базел: Костанцо, Зани, Сафари, Марке, Ейбрахам, Хюгел, Ергидж, Рубио, Перович, Щрелер, Дерйок


Последни 6 мача:

Барселона: ПППППП
Базел: ППЗРЗЗ

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 4:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
23