Букмейкър става спонсор на Левски


FUTBOL-TV

Букмейкър става спонсор на Левски

Левски скоро може да се сдобие с нов генерален  спонсор. Очаква се за издръжката на "сините" да започне да помага родна букмейкърска компания, информира "Т.С.". Любопитното е, че компанията рекламира и при ЦСКА. Възможно е обаче тя да насочи значително по-големи ресурси към клуба от "Герена".

Развръзка по казуса трябва да има, след като Наско Сираков придобие мажоритарния пакет акции на клуба. И вчера те не му бяха джиросани от Васил Божков и Георги Попов, които се намират в Дубай, след като прокуратурата им повдигна куп обвинения.

Сагата с акциите на Левски започна преди 22 дни, а в момента изход от нея не се вижда. На 8 май Васил Божков обяви, че ще се раздели с акциите. Същият ден те бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, а на 13-и беше направен опит да му бъдат предадени в Министерски съвет от журналиста Сашо Диков. В крайна сметка Борисов не ги прие и те бяха върнати на "Герена", откъдето отново поеха към Дубай. Вчера изтече срокът за т.нар. "мълчаливо несъгласие" на премиера и се очакваше те да бъдат прехвърлени на Наско Сираков, но това не се случи.

Изненадващо вчера Божков беше пасивен и не публикува нищо в профилите си в социалните мрежи по темата (б.р. той го стори едва днес). Така бъдещето на клуба остава мъгляво и Левски разчита основно на даренията от своите фенове.

  Сподели
129