Бомбастични цени отказват ЦСКА от родни таланти


FUTBOL-TV

Бомбастични цени отказват ЦСКА от родни таланти

ЦСКА е направил опит да привлече трима от най-обещаващите играчи в родното първенство, но е ударил на камък заради бомбастичните цени, поставени от техните клубове. Това стана ясно след срещата на част от феновете със собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.
 
"Червените" са отправили запитване към Славия за офанзивния халф Филип Кръстев, към Черно море за крилото Мартин Минчев и към Ботев Пловдив за един от обещаващите им играчи Димитър Тонев, информира "Т.С.". Поисканите суми обаче са били твърде големи и са отказали ЦСКА.
 
"Белите" са поставили цена на Кръстев от над 3 милиона лева. От Борисовата градина са отправили запитването си наскоро, но интересът им бързо е бил охладен.
 
Черно море пък е обявил трансферна сума от над 2 милиона лева за Мартин Минчев. Макар само на 19 години, той вече е с над 80 мача в професионалния футбол, като има и 4 мача за националния отбор на България.
 
Ботев пък е поискал 1 милион лева за Тонев, което също се е видяло прекалено нереална цена за "червените".
 
Така от ЦСКА отново ще се насочат към привличането на чужденци в предстоящата си селекция. На срещата с феновете се е коментирало, че новите ще са между 5 и 7. От клуба вече си тръгнаха четирима - Албентоса, Давидов, Анита и Отабор. А след края на сезона ще си тръгнат и още няколко човека.

  Сподели
218