Интер ще си свърши работата във Фамагуста


.

Интер ще си свърши работата във Фамагуста

Интер гостува на Анортозис в мач от 4-тия кръг на груповата фаза на шампионската лига. “Нерадзурите” имат 7 точки от първите си 3 срещи и при евентуална победа над кипърската сензация ще се класират за следващата фаза на турнира.

В първият мач преди две седмици на “Сан Сиро” Интер спечели с измъченото 1:0. Голът вкара низвергнатият от Жозе Моуриньо Адриано. В Италия шампионите записаха няколко колебливи мача, преди да победят опашкаря Реджина в събота с 3:2. Интер обаче остана на точка зад Милан във временното класиране. Срещу калабрийци Моуриньо заложи на атакуваща схема, но трите гола бяха дело на халфове и защитници – Майкон, Виера и Кордоба.

Анортозис въобще не е за подценяване. Тимът постигна равен като гост на Вердер, а после се разправи с Панатинайкос. Кипърците бяха близо и до сензация на “Меаца”, но и тази минимална загуба не намалява шансовете им за класиране напред, стига да не загубят отново от италианците.
От тогава Анортозис има 2 мача в Кипър. Единият бе доста неприятен 0:4 от Омония. В петък пък бе извоювана победа с 2:0 над АПОП. Пръв в шампионата на островната държава вече е Апоел с 1 точка пред Анортозис.

На свой терен Анортозис вече се разправи с Пюник, Рапид Виена, Олимпиакос и Панатинайкос. Разбира се Интер е друга категория, но пък сме свикнали да виждаме и доста неубедителни мачове от “нерадзурите”, които в момента не са на върха си.

Йоанис Скопелитис, Стефан Воскаридес, Йоргос Теодоту, Никос Николау и Траянос Делас пропускат мача заради контузии за домакините. При Интер проблемните са Луиш Фиго, Луис Хименес, Съли Мунтари, Естебан Камбиасо и Кристиян Киву. Както вече казахме Адриано отпада заради разприте си с Моуриньо. 

Въпреки че двата тима са от съвсем различно измерение мачът въобще не е сигурна 2-ка. Анортозис е отличен домакин. В мача с Интер вероятно кипърците ще играят по-предпазливо. И равният устройва тима. Интер разбира се ще се стреми да се класира с победа и вероятно ще успее да вземе мача с минимален резултат.

Вероятни състави:

Анортозис: Бегай, Катсавакис, Самарас, Лейвакабеси, Константину, Добрашинович, Лабан, Коща, Савио, Фрусос, Сосин

Интер: Сезар, Майкон, Кордоба, Бурдисо, Максуел, Санети, Станкович, Виера, Куарешма, Ибрахимович, Мансини

Последни 5 мача:
Анортозис: ПЗЗРП
Интер: ПРРПП

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
33