Батков: Надявам се Сираков да получи акциите


FUTBOL-TV

Батков: Надявам се Сираков да получи акциите

Бившият президент на Левски Тодор Батков поднесе цветя пред паметника на Апостола “Васил Левски". Днес футболния клуб Левски празнува 106-ата годишнина от създаването си. Батков се спря пред репортерите и ето какво каза той:

“Левски е начин на живот", лаконичен бе Тодор Батков.

"Решението със Сираков е много добро. Сираков е най-успешният спортен ръководител. Нека да се обединим. За мен "Левски" е не просто идея, начин на живот. Така е и за моите деца. Поклон пред всички, които дават кой каквото може. Трябва да продължим това нещо. Да може да се преодолее тази криза. Да се привлекат спонсори и да вървим напред", добави още Батков.

Попитан за акциите на клуба, той отговори: "Надявам се. Вярвам, че Сираков ще получи акциите. Ситуацията е трудна преди всичко във финансов план. Очевидно трябва да се направи организационна реформа, финансова реформа, спортно-технически също. Трябва да се вземе квота за евротурнирите. Трябва да се прави селекцията. Криза няма в едно, а има подем – в любовта на левскарите. Още веднъж: Честит двоен празник! Не случайно "Левски" е създаден на този ден."

  Сподели
93