Стойчо Стоилов: Ще съдим другото ЦСКА! Не може да ползват тази абревиатура


FUTBOL-TV

Стойчо Стоилов: Ще съдим другото ЦСКА! Не може да ползват тази абревиатура

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов призна, че клубът води преговори с двама футболисти, но не пожела да даде подробности.

"Водим разговори с двама играчи, но трябва да призная, че не можем да постигнем споразумение с тях. Клубът няма приходи в условията на кризата от коронавирус, като издръжката идва изцяло от г-н Ганчев и г-н Инджов", заяви бившият футболист пред bTV.

Той коментира и случващото се с Левски, подчертавайки, че иска да има дерби със "сините".

"ЦСКА - Левски е най-важният мач в българския футбол. Без този мач няма да е интересно първенството, както беше, когато ЦСКА го нямаше в елита. Искам да има Вечно дерби. Знам колко е трудно на хората и какви неща правят, за да спасят отбора си. От друга страна защо и Левски да не изживее своя катарзис, както се случи с ЦСКА. Все пак в тази страна има закони, които трябва да се спазват", добави Стоилов.

"ЦСКА 1948 ли? Първо, бях изненадан много от някои решения на БФС. "А" група играе, "Б" група не играе - защо? Чеферин нали каза, че всички първенства трябва да завършат задължително до края на август. Защо БФС взе такива решения? Според мен това бяха грешни решения спрямо футболния феърплей. Имаше време да се изиграят всички мачове в "А" група.

Септември са си прави в техните искания. ЦСКА 1948 влезе неправомерно и в "Б" група, не знам какъв е този техен честен път, който лансират. Смешно е! Нали имат един файтон хора, ясно е кой е ЦСКА. Нямат право да използват тази абревиатура. Медиите не могат да използват тази абревиатура, когато става въпрос за тях. Предприети са съдебни мерки - този клуб да не може да използва абревиатурата и емблемата", каза Стойчо Стоилов.

  Сподели
262