Тити Папазов: Божков да избира по-бързо, че нямаме време


FUTBOL-TV

Тити Папазов: Божков да избира по-бързо, че нямаме време

Тити Папазов отправи призив към Васил Божков след предложението на бизнесмена акциите на Левски да бъдат връчени след електронно гласуване. Папазов коментира дарението на Делян Пеевски и позицията на Тръст "Синя България". Ето какво обяви Тити:

"Степан говори като човек, който го следват стотици хиляди левскари и е фигура, на която синята общност гласува огромно доверие. Левски ни обединява. В рамките на десетина дни Степан, Павел Колев, Ултрас Левски, Сини сърца, се събрахме в кризисен период. На тези срещи имахме доста спорове. Тръст "Синя България“ има право да изрази своето мнение. Представете си някой от Тръст "Синя България“ да беше болен от COVID-19 и да трябваше да ползва аспиратор, дарен от Делян Пеевски. Щеше ли да го ползва? Левски е почти болен“, започна Папазов в ефира на телевизията на Кирил Домусчиев - Нова Тв.

"Ако господин Божков е добронамерен и смята, че с електронно гласуване ще бъде избран най-достойният, нека разбере, че наистина нямаме време. Искам да се обърна към господин Божков и да го помоля да не бъде толкова коравосърдечен към толкова много хора. Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на Левски“.

"Искам да кажа огромно благодаря на Павел Колев и цели треньорски щаб, на всички футболисти до един. Много отдавна можеше да бъдат разтрогнати договори. Заради тяхната хиперкоректност "синята" общност вярва и ги подкрепя. Левски е нещо различно. Доказаха го тези дни. Най-големият собственик на Левски - Лудогорец и г-н Домусчиев осъзна колко е важен Левски и каза, че е готов да помогне. Всички отбори в България трябва да се молят Левски да го има. Аз бях готов да взема акциите не заради себе си, а заради "синята" общност. Сашко Диков се появи и омерзи историята на Левски. Моля се на малко човечност от г-н Божков".

  Сподели
99