Тити Папазов: Елементарна психология - човек вярва, когато не лъже


FUTBOL-TV

Тити Папазов: Елементарна психология - човек вярва, когато не лъже

"Аз повярвах на Божков, когато каза, че ще ми даде акциите. Елементарна психология - човек вярва, ако никога не лъже", заяви Тити Папазов, който желаеше акциите на Левски, но в крайна сметка не ги получи.

"Премиерът е фен на отбора. Но отбора на народа е на народа. Сега... какво пише в документите е друга тема. Собствениците могат да прехвърлят акциите на друг човек. Това е пътят за оцеляването на Левски. Дали аз или някой друг... Аз съм представител на една огромна общност. Моят конкретен план за спасението на Левски ще го чуете, когато евентуално притежавам акциите. Не мога сега да коментирам. Аз съм се доказал пред феновете", добави той в ефира на БНТ.

"Грешка е допусната. Човек може да премисли. Г-н Попов и г-н Божков може би са искали да си направят шега с премиера. Сега може да постъпят правилно и да ни ги дадат, за да може да започнем да работим с отбора. Левски не е горещ картоф! Левски не е картоф! Левски е кауза! Covid 19-14. Пети ден не се говори за пандемия. Говори се за Левски. Това, че ЦСКА не успяха - не значи, че и ние няма да успеем", добави още Тити.

  Сподели
387