Павел Колев: Не знам, защо акциите не са запорирани! Много фирми искат да са наши спонсори


FUTBOL-TV

Павел Колев: Не знам, защо акциите не са запорирани! Много фирми искат да са наши спонсори

"Не, нямам представа, защо акциите не са запорирани. Дружеството функционира редовно. Имаме две данъчни ревизии и при нас всичко бе точно. Не мога да коментирам г-н Герджиков. Познавам го от години, като един компетентен човек. Няма смяна на собствеността. Това не е вписано в книгата на акционерите", заяви Павел Колев, който получи днес акциите на Левски. Ето какво каза още той пред медиите

"Увеличиха се хората, които искат да станат спонсори. Само за тази сутрин имаме две нови предложения. Не мога да коментирам, защото не съм прочел внимателно. И двете са български. Едната е голяма фирма. Иначе водим разговори с една чуждестранна фирма. Води се проверка за почтеност. Левски няма как да се обвърже с компания, без да знае повече за нея", добави още считаната за силна фигура на "Герена".

"Говорих с НКП и една фракция - Зона Б-18. Обсъждаме инициативи и акции. До сега правихме приемно предавателно протоколи. Сравнявахме документите, за да видим какво сме получили. Да, получили сме акциите на клуба. Реално е да се самоиздържаме. Хората се мобилизираха, защото видяха, че клубът е опрян до стената. Тити ми каза, че е готов да поеме акциите. Всичко е възможно. Няма как да изключа който и да е вариант. Тити каза, че е готов да се нагърби с тази нелека задача. Не, няма нови напускащи играчи. До броени дни трябва да се разплатим с играчите. На този етап не можем да го направим. Надеждата е във феновете. Изглежда малко цинично, на фона на тежкото положение. Аз самият знам на какво положение съм. И те са като мен - борим се за оцеляване. Но от нас зависи. На този етап имаме пълно разбиране от играчите. Всички знаят ситуацията и го приемат спокойно, но колко още ще продължи това... не знам. Да, имаме готовност да започнем подготовка. Чакаме изследванията. Почваме, когато ни разрешат. Не съм говорил с играчите. Да, от Петър Хубчев ще се води отборът", добави още Павел Колев.

  Сподели
126