Левски с нов канал за дарения


FUTBOL-TV

Левски с нов канал за дарения

От Левски представиха нов канал за дарения, който може да бъде използван от феновете за събирането на средства за клуба. Вчера от Левски изказаха своята благодарност към феновете на клуба. Привържениците са събрали над 1,7 милиона лева в полза на клуба в последните три месеца, това съобщиха от официалната страница на "сините". Ето какво още пишат те:

Целта на кампанията е да се съберат оперативни средства, с които "Левски" да покрива приоритетно заплати, осигуровки, данъци и да спечели ценно време до окончателното завършване на сезона. Към днешна дата много от футболистите на първия отбор не са получавали две и повече заплати и има реален шанс да разтрогнат своите договори и да заведат дела с претенции към клуба. Това допълнително би усложнило финансовата обстановка в любимия ни клуб, както и да лиши от възможността клубът да реализира средства от евентуалната продажба на някои от футболистите.

Причините да се спрем на HelpKarma като партньор са множеството и изпитани във времето:

Безупречната репутация на етична и прозрачна платформа за дарения – все основи, върху които е базирана цялата дарителска кампания до момента и са от първостепенно значение за доверието на цялата синя общественост.

Възможност за еднократни, както и месечни абонаментни дарения с всяка една банкова дебитна или кредитна карта (VISA, Maestro или Mastercard) от страната и чужбина. Това позволява лесно и удобно да превеждате ежемесечно фиксирана сума по ваше желание (например 19,14 лева) само с еднократна регистрация на вашата карта.

Всички дарения постъпват директно по сметката на ПФК "Левски", без никакви посредници или трети страни. Дори самите администратори на кампанията не разполагат с достъп до средствата.

Сумите се превеждат до 48 часа – няма никакви допълнителни забавяния на средствата!

 Пълна отчетност на всички постъпления в реално време.

Имаме нелеката задача да съберем 1,5 милиона лева в рамките на няколко седмици. Задачата изглежда непосилна, но за синята общност няма невъзможни неща. За 42 дни съумяхме да съберем 1,7 милиона лева. Уверени сме, че с ваша помощ ще постигнем и тази цел", написаха от клуба.

  Сподели
216