Сините с нова важна среща - акциите още не били пристигнали


FUTBOL-TV

Сините с нова важна среща - акциите още не били пристигнали

Треньорът на баскетболния Левски - Лукойл Тити Папазов, който на няколко пъти заяви, че чака да получи акциите на футболния Левски от Васил Божков, отказа да говори пред медиите след днешната важна среща за бъдещето на "сините".

След сбирката Папазов взе за отрицателно време разстоянието до колата си и не обърна никакво внимание на репортерите, които дори бяха принудени да го гонят.

"Акциите още не са тук. Тити Папазов каза, че още не е получил пратката от куриерската фирма. Не знаем кога ще пристигнат, ще пристигнат ли, пратени ли са, не са ли пратени. Кога ще пристигнат зависи от човека, който ги дава", заяви председателят на Тръст "Синя България" - Даниел Стрезов.

"Изобщо не е коментирано бъдещето на ръководството и на треньорския щаб. В крайна сметка е важно какво ще реши човекът, който дава акциите. Ние може да имаме всякакви мнения и претенции, но зависим от неговата воля" добави още той.

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев обсъди нещата заедно с Тити Папазов, а на срещата бяха още председателят на НКП - Степан Хиндлиян, заедно с председателя на Тръст "Синя България" - Даниел Стрезов, лидера на Сектор "Б" Любомир Костадинов - Младежа, Адриан Петров от фракцията "Ултрас Левски", както и представителите на сдружение "Сини Сърца" Илия Христов и Евгени Бакърджиев.

  Сподели
138