Бойко Борисов: Ще дадем кредит на Левски и договор за реклама съм им уредил


FUTBOL-TV

Бойко Борисов: Ще дадем кредит на Левски и договор за реклама съм им уредил

Премиерът Бойко Борисов говори отново по темата Левски. Той обяви, че е нужно "сините" да си изяснят собствеността и тогава ще могат да получат помощ!

"Аз съм фен на много отбори. Говорих с Павел Колев като прочетох писмото. За стария собственик трябва да се обърнат към прокурорите, защото те са запорирали всички сметки и вървят дела. Така че дори и да се изкажа по темата, означава да се намеся в друга власт, което не искам да направя.

Не искам да се меся при феновете. Те имат отворена сметка, по която да могат да си продължават дейността. Ако искат кредит, ще им дадем кредит, договор за реклама също съм уговорил. Но не можем да преведем пари с неясен собственик. Ако не се реши проблемът със собствеността, значи не им е мил Левски", добави Борисов.

"Това не е тема днес. Всеки, който иска помощ и се е обърнал, ние сме направили каквото можем", добави той.

"Внимателно наблюдаваме какво се случва в спорта. Германците като най-дисциплинирани искат най-рано да отворят футбола. Защо? Защото това е още един социален отдушник. С това хората могат да мислят за нещо друго освен коронавирус", каза още министър-председателят на България.

  Сподели
247