Нюкасъл има сили само за равен срещу Астън Вила


.

Нюкасъл има сили само за равен срещу Астън Вила

Нюкасъл записа втората си победа през сезона в сряда, когато надигра УБА. Трите точки временно изпратиха “свраките” извън зоната на изпадащите. Последвалите резултати на другите отбори обаче отново не бяха в полза на тима на Джо Киниър, който сега посреща Астън Вила.

Хората на Мартин О’Нийл пък са в страхотна форма и сега ще търсят трета поредна победа в елита, която да ги изпрати на третото място, пред Манчестър Юнайтед и Арсенал. В последните си две срещи къде по-трудно къде не “виланите” се разправиха с Блекбърн и Уигън. Затова и Сър Алекс Фъргюсън призна, че съставът, в който играе Стилиян Петров може да се класира за Шампионската лига. Ще видим дали това е възможно в мачовете през ноември, сред които са и тези срещу Манчестър Юнайтед и Арсенал.

Миналият сезон Нюкасъл и Астън Вила постигнаха нулево равенство на “Сейнт Джеймсис Парк”, а в ответния двубой бирмингамци размазаха “свраките” с 4:1.
  
 
Майкъл Оуен вече тренира, но вероятно ще се появи в игра през втората част. Ники Бът също е възстановен от контузия в глезена и би трябвало да започне като титуляр. При гостите под въпрос са Стилиян Петров и Стив Сидуел.


Мачът на “Сейнт Джемсис Парк” обещава да е доста завързан. Изглежда, че Нюкасъл е тръгнал в правилната посока. Не е ясно обаче дали домакините ще издържат срещу силен съперник като Астън Вила. Гостите имат нужната класа да си тръгнат с 3-те точки, но във Висшата лига това им се е случвало само 2 пъти. Затова и равенството е най-логичният изход от двубоя.

Вероятни състави:

Нюкасъл: Гивън, Бей, Tейлър, Колочини, Хосе Енрике, Дъф, Бът, Бартън, Гутиерес, Мартинс, Амеоби

Астън Вила: Фридъл, Л. Янг, Шори, Лаурсен, Куеляр, бари, Милнър, Рио-Кокър, А. Янг, Агбонланхор, Карю


Последни 5 мача:

Нюкасъл:
ПЗРРЗ

Астън Вила: ПППРЗ

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
26