Официално: Спас Делев остава в ЦСКА


Н. Гавазов

Официално: Спас Делев остава в ЦСКА

Историята с преминаването на Спас Делев в елитния руски клуб Волга (Нижний Новгорд) започва да се превръща в сапунен сериал. За по-малко от 24 часа след като на официалната страница на Волга се появи съобщение, че отборът се подсилва със седем нови футболисти, сред които е Спас Делев от ЦСКА (София), днес отново на официалната страница на клуба се появи информацията, че преговорите с българския отбор се прекратяват, като причината е високата трансферна цена на Делев.

"Ръководството на ФК Волга прекрати преговорите със ЦСКА (София) за Спас Делев. Това се случи, защото двата клуба не успяха да се договорят за размера на трансферната сума. Продължаваме обаче да преговаряме за другите футболисти", се казва в съобщението на сайта на Волга.

Вчера в местните медии се появи информация, че клубът е готов да даде 1 млн. долара за Делев. ЦСКА обаче е поставил цена от 800 хил. евро на нападателя си (над 1.1 млн. долара) и явно тези различия не са били преодолени.

Така Делев остава футболист на "червените" и ще се готви за мача с Бешикташ. Миналата седмица от „армейците" обявиха, че интерес към него има от водещ отбор от италианския шампионат.

 

  Сподели
91