Трима от чужденците в ЦСКА със сигурност остават в клуба


FUTBOL-TV

Трима от чужденците в ЦСКА със сигурност остават в клуба

Грандиозна чистка се готви в ЦСКА. За това намекна първият от чужденците, които вече си тръгна от "Българска армия" - Раул Албентоса. Испанецът е имал разговор с боса на "червените" - Гриша Ганчев, който е заявил, че над 10 души ще си тръгнат съвсем скоро, като причината е бюджета, който трябва да бъде намален.

FTV обаче научи имената на трима от чужденците в ЦСКА, които почти сигурно няма да си тръгнат и ще са част от тима, когато първенството бъде подновено (когато и да бъде това). Първият чужденец е Евандро. Бразилецът е доказал, че има качества, макар в последните мачове формата му да поспадна. Една от причините да остане, обаче е друга. Евандро е един от малкото чужденци, които не се е оплакал от ситуацията с парите. Той е обявил, че иска да играе за тима и няма проблем заплатата му да бъде намалена. Това определено се е харесало на Гриша Ганчев, който е останал очарован от думите на футболиста. Не е изключено заплатата му отново да бъде вдигната, когато ситуацията отново стане благоприятна за родния и световен бизнес.

Вторият, който остава в тима е Стефано Белтраме. Нещо повече - бившият играч на Ювентус се очертава като твърд титуляр в отбора, без значение дали той ще бъде воден от Милош Крушчич, Стойчо Младенов, Стамен Белчев или някой друг...

Третият, който няма да си стяга багажа (поне на този етап) е Али Соу. Формата му в последно време не е особено впечатляваща, но е факт, че той е един от играчите на отбора с най-скъпа трансферна цена. Освен това интерес към Соу не липсва и идеята е таранът да бъде продаден съвсем скоро и в касата на клуба да влязат свежи пари. В началото на тази година нападателят бе много близо до трансфер в Китай, но точно тогава в страната се заговори за новия вирус, който в крайна сметка завладя почти цял свят.

Всички останали чужденци в клуба ги чака разговори с шефовете на ЦСКА и чистката може да продължи съвсем скоро.

  Сподели
117