Втори вариант за треньорска рокада в ЦСКА


FUTBOL-TV

Втори вариант за треньорска рокада в ЦСКА

Милош Крушчич все още е старши треньор на ЦСКА, но това може да се промени в следващите няколко дни. Шефовете на клуба започнаха да умуват за неговата смяна след малко очакваната загуба от Царско село. След този двубой феновете на тима изпратиха сърбина с викове "Оставка", както и с няколко опита да бъде уцелен със снежна топка.

По време на паузата, заради пандемията, пред шефовете на тима има два варианта за нов треньор. Вчера стана ясно, че Стамен Белчев напусна Арда. Двете страни си стиснаха ръцете и се разделиха по взаимно съгласие. Почти сигурно Белчев ще има среща днес или утре с някой от собствениците на "червените".

Пред ЦСКА обаче може да се открие и план "Б", който набързо да се окаже "А"! FTV разбра, че Стойчо Младенов за пореден път има шанс да се завърне в любимия си отбор. Футболната клубове в Казахстан предвиждат да орежат драстично бюджетите си и да намалят заплатите на треньори и играчи. Ако това се случи, много от чужденците вероятно ще напуснат бившата съветска република и ще се приберат в родината си. Това важи и за Младенов, както и неговия екип от български треньори. Не е изключено от ЦСКА да имат разговори и с Екзекутора на Ливърпул. Младенов е в добри отношения с Гриша Ганчев.

Любопитно е как ще се приеме подобна треньорска смяна от феновете на ЦСКА. Привържениците са раздвоени, що се касае до Стойчо Младенов. Едни го обожават, заради многото му успехи над Левски, но други не го харесват, тъй като треньорът бе на второ място (след НАП) в списъка с физически и юридически лица, които съдиха старото дружество на "армейците" за неплатени пари.

При треньорска рокада не е изключено Милош Крушчич да остане на работа при "червените". Ако това стане, то той може отново да влезе в ролята на помощник или да му бъде намерен пост в ДЮШ на клуба.

  Сподели
195