Локо София прекърши Славия в голова драма (видео)


Т. Михайлов

Локо София прекърши Славия в голова драма (видео)

Локомотив София победи с 4:3 Славия в дербито на 15-ия кръг на българската А група. “Железничарите” играха повече от 70 минути с човек повече след директен червен картон на вратаря на “белите” Кунчев.

Локомотив поведе още в 3-ата минута чрез Искрен Писаров, който бе изпуснат от Дениран и простреля Кунчев. В 18-ата дойде червеният картон за стража на “белите”, който излезе да пресрещне и фаулира откъсващия се Цветан Генков. Горанов удари гредата от прекия-свободен удар. Въпреки това Славия изравни. Божов вкара дузпа, отсъдена за игра с ръка на Атанасов.

В следващата атака Локомотив върна аванса си. Светослав Дяков излъга няколко бранителя на гостите и пусна топката под плонжа на резервата Петров. В 36-ата Искрен Писаров направи 3:1 след добавка при лошо избит от вратаря удар на Горанов. Шоуто през първата част не свърши. В 39-ата минута защитата на Локо проспа центриране, реализирано от Богданов.

В 46-ата минута Цветан Генков вкара 11-ия си гол в А група с удар от 10 метра след центриране отдясно. В 64-ата минута Славия получи нова дузпа за фаул на Савич срещу Божов. Даниел Пеев бе точен от бялата точка. В самият край Божов можеше да изравни. Пейков от чиста позиция изби удара му, след което топката срещна гредата. Локомотив ще зимува на 4-та позиция с 28 точки. Славия е 8-ми с 23.

Снимка: Гонг.бг

Видео: Тук

  Сподели
206