Десподов готов на 100%


FUTBOL-TV

Десподов готов на 100%

Българският национал Кирил Десподов заяви, че вече е готов на 100% за игра. Той стори това пред медиите в Австрия. Както е известно Десподов отпадна заради контузия в последния момент за важния мач на България срещу Унгария, но заради ситуацията с коронавируса - двубоят бе отложен. Десподов пък използва това, за да се възстанови от подложената операция и да започне да тренира на макс.

"Спринтирам отново, скачам и тренирам с топката. От няколко дни съм на 100%", сподели той пред австрийското издание. "За нас не е толкова тежко тук (в момента той е в България). Тренирам в планините или парковете. Правя го често, като тренировките са добри. Истина е, че с брат ми си направихме тестове, но за щастие и двата бяха негативни", призна Десподов.

"В контакт съм с клуба, но сега полетът не е опция. Може би ще трябва да се прибера с кола. Всички трябва да сме здрави. Ще изчакам още, защото не искам да се завърна в Грац и да съм под карантина две седмици. Искам да тренирам и да играя възможно най-скоро", пожела си българинът.

"Не сега е времето да говорим за трансфери. В контакт съм с Щурм, които може би искат да удължат наема ми и през следващия сезон. Няколко тима запитаха за мен мениджъра ми, но сега не съм фокусиран върху трансфери. Вижте какво става и в Италия – не е хубаво", завърши Кирил Десподов.

  Сподели
90