Божинов: Ако ме поканят - ще играя за Левски без пари


FUTBOL-TV

Божинов: Ако ме поканят - ще играя за Левски без пари

Нападателят на италианския Пескара Валери Божинов призна, че е готов да се върне в Левски и да играе за "сините" без пари. Той призова футболистите в България да се обединят и да помогнат в битката срещу COVID-19, като даде за пример отдадеността на феновете на Левски.

"Ако Левски ме иска, готов съм отново да се върна. Готов съм да играя на "Герена" без пари. Не съм говорил за завръщане на "Герена". Просто изявявам какво е моето желание. Знаете какво изпитвам към "сините". В името на Левски съм готов да заровя томахавката с Петър Хубчев и да забравя всичко, което се е случило между нас. Левски е над всичко.

Може заплатата ми да отива за благотворителност или за развитието на школата на клуба. Призовавам футболистите да започнат да правят дарения. Ние футболистите трябва да взимаме пример от тях. Защо те могат, а ние - не? Те не получават подобни на нашите заплати, ама помагат всеки с каквото може. Призовавам футболистите в България да се обединим и да помогнем в борбата с коронавируса. Не е казано, че всеки трябва да отделя огромни средства. Кой с каквото може да помогне. Ние трябва да служим за пример", каза Божинов пред Нова телевизия.

  Сподели
155