Върба: Ще се опитаме да си го върнем на Левски


FUTBOL-TV

Върба: Ще се опитаме да си го върнем на Левски

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба остана доволен от представянето на неговия тим след победата с 5:1 над Дунав. Той призна, че тежкият мач с Левски е оказал влияние за началните минути на мача, когато футболистите на тима не изглеждаха в най-добрата си кондиция.

"Ще започна от края на второто полувреме, когато тежкия мач с Левски в четвъртък, където изиграхме 120 минути даде резултат. Като цяла след десетата минута на мача до края на първото полувреме играхме така, както искахме“.

"Разбира се, според мен мача с Левски, където изиграхме тежки 120 минути, 4 часа и половина път към вкъщи, играчите не бяха готови за началото на тази среща. Взеха участие в срещата и играчи, които не се бяха появявали от началото на сезона. Имаше хубави неща в целия мач видях и останах доволен“.

"Казах след мача с Левски, че изиграхме много добър мач, единствено бях разочарован, че не можехме да продължим. Ще се опитаме да си го върнем на Левски, затова, че не успяхме да продължим за Купата“, заяви Върба в ефира на Диема. 

  Сподели
121