Левски отново не успя - сините остават без победа през тази година


FUTBOL-TV

Левски отново не успя - сините остават без победа през тази година

Ботев Враца и Левски завършиха наравно при резултат 0:0 в мача от 24-ия кръг наefbet Лига. Освен всичко "сините" могат да са доволни и от точката, тъй като при една от спорните ситуации реферът не изгони техен футболист.

Малко преди края на първата част Даниел Генов получи извеждащ пас зад защитата на гостите. Нападателят напредна, но Янис Каргас, който бе последен в отбраната на Левски, бутна деветката на "зелените“, който се строполи на земята. Врачани поискаха нарушение и червен картон за бранителя, но главният съдия Георги Давидов даде сигнал играта да продължи.

Малко по-късно гол на Петър Атанасов бе отменен правилно заради засада на нападателя на домакините. След почивката до гол така и не се стигна, като причина за това може да се търси и в лошия терен, заради изсипалия се дъжд над Враца, както и заради реферът, който направи още няколко грешки в отсъжданията си.

Така 2-ра позиция вече се заема от цели три отбора - Левски, Локомотив Пловдив и ЦСКА, които са с по 46 точки на сметката си. Ботев Враца е 12-ти с 19 пункта.

  Сподели
102