Интер ще си припомни вкуса на победата в мача с Реджина


.

Интер ще си припомни вкуса на победата в мача с Реджина

След повече от убедителен старт в Калчото, шампионът Интер леко поотпусна газта. След успеха над Рома с 4:0 последваха две нулеви равенства с Дженоа и Фиорентина и явно тимът на Моуриньо забрави как се вкарват голове.

Разбира се позитивното от тези две равенства е, че Интер показа силна игра в защита. Шампионите са допуснали най-малко голове до момента. Специалния наставник на “нерадзурите” пробва система 4-3-3, която в Челси вършеше работа, но не е ясно дали е удобна за италианския стил на игра.

Гостуването на Реджина е идеален момент за Златан Ибрахимович и компания да си припомнят как се вкарват голове. Проблем за Моуриньо може да се окаже фактът, че се изпокара с повечето си нападатели. Хулио Крус, Адриано и Креспо вероятно скоро ще си тръгнат от “Меаца”.

Реджина пък се е закотвил на дъното. Нищо необичайно за калабрийци. В последните 5-6 сезоан те си извоюваха името на вечно борещ се за оцеляване тим, който накрая някакси успява да изплува. Сега обаче положението е малко по-лошо. Реджина има само 1 победа за 9 кръга. Заедно с точките от две равенства тимът събира едва 5.

Онзи ден Реджина бе серизоно отупан от Наполи (3:0). В момента единственото сериозно име в състава е Бернардо Коради. Може би тимът оцеляваше досега благодарение на Аморузо и Бианки, но те вече не са тук.

В състава на домакините няма да видим Антонио Джиоса, Сантос и Емануел Касчионе. Тримата са контузени. При Интер естествено лазарета е по-голям. Фиго, Хименес, Ривас, Мунтари остават извън игра. Адриано и Хулио Крус, както споменахме са леко понамразени от Моуриньо и еда ли ще играят. Въпреки това разликата в класата и амбицията на двата тима е огромна и шампионите ще спечелят.

Последни 5 мача:
Реджина: ЗПЗРЗ
Интер: РРППР

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
62