Петричев: Може би, трябва да заколим някое животно - не ни върви за Купата


FUTBOL-TV

Петричев: Може би, трябва да заколим някое животно - не ни върви за Купата

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред медиите след загубата от Левски за Купата на България.   

"За пореден път се повтори старата максима, че, когато не вкараш - ти вкарват. Целта на Левски беше да стигнат да дузпи, където всичко е късмет. Мисля, че доминирахме в мача. Не знам каква е статистиката. Според мен Лудогорец беше по-добър. Честито на Левски, желаем им успех напред в турнира. Сега ще се концентрираме се върху шампионата. Не мисля, че са ни изненадали. Левски е достоен противник, продължаваме да се борим с тях, както с и ЦСКА и Локомотов Пловдив. Тепърва предстоят сериозни сблъсъци. Рано е да правим генерални изводи. Според мен Лудогорец е по-стойностният отбор. Неприятно е. Загуба като всички останали, ще си извадим изводите от нея“.

"Трябва да питате тях, ситуацията не беше приятна. Ако някой си е мислил, че сме на курорт, не сме били. Беше напрегнато. Трябваше да изчакаме тестовете. Това бе ненормална обстановка за професионален отбор. Радвам се, че момчета стоически издържаха и на терена показаха, че не се притесняват от коронавируса“.

"Очевидно Купата не нашия турнир. Трябва да направим Курбан, да заколим животно, защото не ни върви определено“, заяви още Петричев.

  Сподели
120