Локо Пловдив продължава напред Купата на България


FUTBOL-TV

Локо Пловдив продължава напред Купата на България

Локомотив Пловдив се класира за полуфиналите в турнира за Купата на страната. Днес "смърфовете" постигнаха лесна победа с 2:0 над тима от Втора дивизия - ЦСКА 1948. Пловдивчани бяха по-активни през целия мач и пропуснаха да се поздравят с по-изразителен успех.

Най-нелепият пропуск за домакините бе още в 6-ата минута. Първо Лукас Масоеро стреля с глава в лявата греда на гостите от София. След това защитникът получи топката пред голлинията и от няма и метър стреля в напречната греда за шок на феновете по трибуните.

Иначе Димитър Илиев изведе "черно-белите" напред в 42-ата минута с гол от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Димо Атанасов. Последният пък бе изгонен от рефера през втората част. В 65-ата минута бранителят извърши нарушение срещу Митко Илиев и напусна терена по-рано от другите играчи.

Бирсент Карагарен удвои в 67-ата минута, а до края Локо пропусна още положения. В крайна сметка "смърфовете" продължават в следващата фаза на надпреварата, докато ЦСКА 1948 ще се съсредоточи върху изявите си във второто ниво на футбола у нас.

  Сподели
260