Павел Колев: Ако няма промяна, ще се молим коронавирусът да дойде и да отложат мача с Лудогорец


FUTBOL-TV

Павел Колев: Ако няма промяна, ще се молим коронавирусът да дойде и да отложат мача с Лудогорец

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не остана доволен от загубата от Славия с 1:2. Ето какво каза той пред медиите след срещата:

"Не коментира нещата на терена. Загубихме с добър резултат на фона на представянето и силите по време на срещата. Ако не се подобрим срещу Лудогорец по-добре да стискаме палци да се разпространи коронавируса и да не играе“, започна Колев.

"Болно ми е за феновете. Отборът имаше време да се потопи в левскарската общност, но играчите не реагираха по никакъв начин в мачовете с ЦСКА и Славия. Не отива на клуба като Левски. Похвалите са изцяло за публиката, а не за играчите. Не мисля, че отборът не е искал да се представи добре. Славия се представи на високо ниво, но в такава трудна ситуация си личи кой има характер, за да е футболист на Левски. Не искам да създавам напрежение в треньорите. Всичко се опитвам да е градивно, за да не създавам допълнително напрежение“, добави още Колев.

"Трябва да се съберем срещу Лудогорец и да покажем това, което можем. Има напрежение в някои играчи и те не се представят на нивото, което може да се очаква. Всеки сезон, когато феновете повярват в отбора, нещата се сриват. Моделът се повтаря. Публиката не е проблемът, разбира се. В моменти, в които има трудности за клуба нещо се случва с отбора и той се пречупва.щ", завърши изпълнителният директор на "сините". 

  Сподели
161