Георги Георгиев: Не мога да имам колебания, когато става въпрос за родния ми отбор


FUTBOL-TV

Георги Георгиев: Не мога да имам колебания, когато става въпрос за родния ми отбор

Новият вратар на Левски Георги Георгиев направи първа тренировка със "сините", след което даде първото си интервю пред клубната телевизия на клуба.

"След 14 годишно прекъсване пак се завръщам в Левски. Искам да изкажа големи благодарности към жена ми, към ръководството на футболен клуб Славия, благодаря на г-н Стефанов и на футболен клуб Левски, че ми предоставя тази възможност. За 2-3 часа се случиха абсолютно всички неща. Не мога да имам никакви колебания, когато става въпрос за родния ми отбор. Аз не мога да кажа, че съм бил встрани от отбора. Следял съм всичко, което се случва в Левски“, заяви вратарят.

"Познавам се с повечето момчета. Абсолютно всичко е нормално. Надявам се всичко да е наред и всеки да показва добри игри. От нас е ясно какво се иска – работа. Ако всеки един от нас е всеотдаен на тренировка, резултатите ще дойдат. Надявам се да се вземат три точки подплатени с добра игра, за да може клубът да гони своите цели“, допълни новото попълнение на Левски. Надявам се, колкото се може повече хора да дойдат на "Герена". Хората показват какво означава Левски за тях", каза още Георги Георгиев.

  Сподели
101