ЦСКА с малко очаквана загуба от Царско село


FUTBOL-TV

ЦСКА с малко очаквана загуба от Царско село

Царско село постигна може би най-престижната си победа в своята кратка история. "Царете" се наложиха с 2:1 над гостуващия ЦСКА в двубой от 23-ия кръг на родния шампионат. При това символичните домакини не домакинстваха на своя стадион, а на този на Витоша Бистрица.

Андерсон Кордейро откри резултата в 6-ата минута, след като се възползва от разбъркване пред наказателното поле на "армейците" и след шут по земя от 18 метра вкара за 1:0. ЦСКА успя да изравни в 20-ата минута. Джеси напредна по крилото и надбяга Даскалов, а след това пусна добър пас по земя към Стефано Белтраме. Новата звезда на ЦСКА стреля от два метра, Пласид спаси, но топката рикошира в лицето на бившия играч на Ювентус и влетя в мрежата - 1:1.

И когато феновете очакваха обрат, Царско село вкара втори гол. Домакините разиграха добре отляво, последва центриране, топката първо бе изчистена, но Бахамбула със страхотен шут от воле извън пеналта вкара в долния десен ъгъл на Бусато за 2:1.

След почивката ЦСКА така и не успя да стигне поне до изравнителен гол, което доведе до бурно недоволство от страна на феновете на тима. Те започнаха да замерят треньора Милош Крушчич със снежни топки, като не е изключено след това наставникът да бъде заменен. Така ЦСКА изпусна добър шанс да изпревари Локо Пловдив и Левски в класирането.

  Сподели
207