Хичо, Лъчо Балтанов и Виктор Генев титуляри в дербито?


А. Франгов

Хичо, Лъчо Балтанов и Виктор Генев титуляри в дербито?

След добрите игри на юношите Николай Димитров, Виктор Генев и Лъчезар Балтанов, тримата е възможно да започнат като титуляри във „вечното дерби" между Левски и ЦСКА тази събота от 18:00 ч. На ст."Васил Левски" в столицата.

Николай Димитров напоследък възвръща старата си форма и е твърде вероятно да излезне на мястото на Жоаозиньо, който пък изпитва трудности в последните мачове на „сините".

След прекрасната си игра в полузщитата на „сините" в мачовете с Локомотив Мездра (1:0) и Сливен (0:0), Лъчезар Балтанов по всяка вероятност е заслужил място в халфовата линия на Левски. Юношата е твърде вероятно да измести Мирослав Иванов, Рашид Тиберканин или Георги Сърмов, който напоследък се намира в ужасна форма.

Ако Юсуф Рабех успее да се възстанови от контузията си на лявото коляно твърде е вероятно партньор в защитата да му е Виктор Генев, а не Давид Бистрон. Чехът с нищо не оправдава парите дадени за него и доверието на Велислав Вуцов и Емил Велев към неговата игра. Бистрон беше в основата на гола на Жилина в злощастния мач на „Герена" преди няколко седмици, а и в мачовете от вътршното първенство не показва добра игра и доста често играе несигурно и страхливо. Виктор Генев, пък се намира в чудесна форма и по всяка вероятност ще измести дошлият от Баник (Острава) Давид Бистрон.

АСПАРУХ ФРАНГОВ

 

  Сподели
252