Лудогорец си позволи грешна стъпка в старата столица


FUTBOL-TV

Лудогорец си позволи грешна стъпка в старата столица

Етър и Лудогорец завършиха наравно - 1:1 в среща от 22-ия кръг на родния шампионат. Гостите бяха по-активни и след половин час игра на три пъти нацелиха греди. Освен това техен гол беше отменен, след като Каули прати топката в мрежата, но бе в положение на засада.

След почивката двата тима си размениха по един гол. В 48-ата минута Иван Стоянов надбяга Светослав Дяков и забеляза, че Пламен Илиев е изпязал неориентирано от рамката на вратата си и с далечен удар от над 30 метра в близост до тъч линията прехвърли вратаря за радост на феновете - 1:0.

120 секунди по-късно Марселиньо изравни. При едно изпълнение от корнер Драгош Григоре нацели за четвърти път гредата на Анатоли Господинов, но при дабваката бразилецът направи 1:1. До края обаче до нов гол не се стигна.

Ремито не е фатално за Лудогорец. Тимът от Разград остава лидер и крачи уверено към поредната си титла с 52 точки на сметката си - със седем повече от вторите в класирането Левски и Локомотив Пловдив. Точката бе важна за Етър. Отборът от старата столица има 20 точки и заема 10-та позиция.

  Сподели
119