Черно море и Левски не излъчиха победител в нервен мач


FUTBOL-TV

Черно море и Левски не излъчиха победител в нервен мач

Черно море и Левски завършиха наравно при резултат 2:2 в срещата от 22-ия кръг наefbet Лига. Първата част бе доста интересна, като Матиас Курьор първо нацели греда, а малко по-късно успя да се разпише. В 14-ата минута той беше точен с глава след центриране на Исмаил Иса, давайки аванс на "моряците"

Стайн Спиерингс изравни в 19-ата минута, наказвайки груба грешка на стража на домакините. "Моряците" отново натиснаха своя съперник, но Исмаил Иса беше изгонен в 37-ата минута, след като получи два жълти картона. Това предизвика недоволство по трибуните на стадион "Тича", като феновете на Черно море започнаха да скандират "Мафия!".

Веднага след това Курьор пък удари втора греда в 41-ата минута след близо 70-метров самостоятелен пробив.

След почивката двубоят стана доста нервен и головите положения бяха доста малко. В 75-та минута численото равенство на терена обаче беше възстановено. Иван Горанов извърши нарушение, за да спре бърза контраатака на Черно море, а съдията нямаше друг избор освен да му покаже втори жълт и съответно червен картон.

В самия край на мача двата отбора си размениха по още един гол. За Левски в 93-та минута отбеляза Дени Алар, а минута след това за Черно море гол вкара Мартин Минчев. В крайна сметка двата тима разделиха по точка.

  Сподели
322