След само един мач - ЦСКА с куп проблеми в защита


FUTBOL-TV

След само един мач - ЦСКА с куп проблеми в защита

Мина само един двубой на ЦСКА, но в отбора вече има кадрови проблеми. Наставникът на тима Милош Крушчич няма да има много опции, що се касае до защитата за двубоя с Ботев Пловдив. Сърбинът не може да разчита на капитана Петър Занев. Последният си изкара червен картон секунди след последния съдийски сигнал на дербито с Левски, заради реплика към съдията.

Лошата новина за Крушчич е, че други двама централни бранители - Раул Албентоса и Пламен Гълъбов са с травми и това бе причината да не играят във Вечното дерби. Гълъбов страда от травма в глезена, Албентоса има проблем с петата от 2 седмици. Това бе причината Валентин Антов да бъде изтеглен на по-задна позиция. Младокът обаче се справи отлично и получи приза "Играч на мача". Така той отново ще действа в центъра на отбраната, а компания вероятно ще му прави последният здрав централен бранител - Божидар Чорбаджийски. Националът се завърна в тима след наем в Стяуа Букурещ и сега отново ще облече червената фланелка.

Под въпрос за мача е и Тиаго, но това не е чак такъв проблем, тъй като варианти за неговата позиция има доста.

Крушчич ще има колебания единствено за това дали да заложи отново на Едвин Джеси. Той стартира по крилото срещу Левски и започна добре, но в средата на първата част вече не бе особено полезен на тима си. Така не е изключено от първата минута да започне Вив-Соломон Отабор.

  Сподели
114