От Левски събраната сума от урните на мача с ЦСЛА


FUTBOL-TV

От Левски събраната сума от урните на мача с ЦСЛА

Ръководството на Левски разкри сумата, която "сините" фенове събраха в урните по време на дербито с ЦСКА (0:0). Сумата от 42 179.25 лева бяха събрани на стадион "Васил Левски", което е рекорд за родния футбол в подобни случаи.

Ето какво обявиха от пресслужбата на Левски:

В урните, които привържениците на "Левски“ бяха разположили в секторите "А“ и "Б“ на националния стадион "Васил Левски“ в събота, е събрана общата сума от 42 179.25 лв.

Кутиите бяха предадени след мача на капитана Живко Миланов, а днес бяха отворени и преброени в офисите на "Герена“ в присъствието на изпълнителния директор Павел Колев. Цялата събрана сума ще постъпи по сметките на ПФК "Левски“ като част от дарителската кампания за погасяване на вноските към НАП.

Едновременно с това продължава и акцията по събиране на средства, с която всеки привърженик може да се запознае на адрес www.levski.com. На специално изградения за кампанията сайт има актуална информация за движението на средствата и точна отчетност за постъпилите пари и броя на дарителите.

Поради грешка в подадените по-рано днес данни относно закупените билети за първия домакински мач на "Левски“ от пролетния дял на сезон 2019/2020 публикуваме актуализирана информация.

Общият брой на пропуските е 24687. От тях закупените билети са 22 447, а абонаментните карти съответно 2240.

Разбивките по сектори са както следва:

Сектор "А“ – 1093 карти + 4862 билета

Сектор "Б“ – 1147 карти + 8016 билета

Сектор "Б“ (семеен) – 1053 билета

Сектор "В“ – 2336 билета

Сектор "Г“ – 5997 билета

Сектор "Г“ (семеен) – 183 билета

ПФК "Левски“ изказва отново своята благодарност към всяко "синьо“ сърце, отзовало се в името на любимия клуб!

Един за всички, всички за "Левски“! 

231