Занев: Нивото на този мач трябва да е много по-високо


FUTBOL-TV

Занев: Нивото на този мач трябва да е много по-високо

“Дерби като заряд. Имаше повече единоборства. Като желание - ок. Като игра има какво да се желае. Като играят така наречените грандове нивото трябва да е на много по-високо. Но когато ти свирят всяко единоборство, как да стане? Всяко единоборство, падане и охкане се дава фаул и жълт картон. После, като излезем в Европа - другите ни изглеждат бързички. Да, накрая си изпуснах нервите и съжалявам. Как да стане интересен двубой, когато ти свирят всяко единоборство? Не знам защо го правят - нарочно ли, или да си направят мача по-лесен?! Футболистите трябва да помагаме на съдиите и да се държим нормално, но да стане мъжки двубой, а не да се свири всяко единоборство. Браво на Кабаков, че свири в Европа. Нямам какво да кажа за него", заяви капитанът на ЦСКА Петър Занев.

“Мисля, че сме по-добър отбор, но не си вкарваме положенията. За наше съжаление. От това страдахме и на подготовката. Продължаваме да работим. Като цяло създадохме доста положения, но ни липсват последния пас и последния завършващ удар. Липсва ни класа. Явно трябва и в предни позици някои хора да проявят лидерски качества. Али Соу е добър нападател, но няма шанс пред гола. Можем само да се надяваме, че ще започне да вкарва. След точките, които загубихме срещу така наречените по-слаби отбори, можем да наваксаме само в дербитата, но днес пореден хикс", допълни капитанът на червените, който не спести похвали за младия Валентин Антов.

“Антов има голямо бъдеще. Интелигентен футболист, не се главозамайва, влага се във всяка тренировка, това е бъдещето на българския футбол. Вальо се представя добре, има израстване. Да се надяваме, че ще го видим в националния отбор. Загубихме точки срещу по-слаби отбори. Днес можехме да наваксваме, но пореден хикс срещу Левски, за съжаление", каза Занев.

  Сподели
273