Павел Колев: Левски няма да оцелее с дарения, но това е глътка въздух


FUTBOL-TV

Павел Колев: Левски няма да оцелее с дарения, но това е глътка въздух

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев внесе още яснота около ситуацията в клуба. Той говори след нулевото равенство с ЦСКА на старта на пролтния полусезон.

"Няма как клубът да оцелее с дарения, не си правим илюзии за дълго, това е малка глътка въздух, така печелим време. По-важното е, че феновете си купувам абонаментни карти. Няма опашка от спонсори, търсят се в момента такива и начини за осигуряване на приходи. След края на сезона ще трябва да преформулираме начина, по който се управлява Левски от гледна точка на бюджета. Ясно е, че с тези амбициозни цели и инвестиции няма как да продължаваме", заяви Колев пред журналистите.

"Все пак, до края на сезона се надявам да нямаме сериозни сътресения. Ако играем пред такива трибуни във всеки мач, спонсорската подкрепа няма да закъснее. И сега има разговори, но нищо конкретно. Но нас ни притиска времето", допълни той. Директорът е оптимист, че следващите заплати на играчите, датата за които е 20-и февруари, ще бъдат изплатени. Това ще стане ясно, след като се види какви са постъпленията от билети за днешния мач.

"Не съм доволен, не си представям Левски да играе така. Това си е традиция в тези мачове, спектакъл не се получава. Далеч сме от нивото, което Левски трябва да има като отбор. Спектакълът беше още на похода, който организирахме. Тази битка я спечелихме, другата не можахме, за съжаление. Левски получи безпрецедентна подкрепа от публиката си - става дума за любов, не за финансова подкрепа", каза още той.

"Никой от футболистите не ме е търсил, за да говорим за възникналата ситуация, те бяха концентрирани върху мача. Не мисля, че това е повлияло на представянето ни днес, по-скоро зарядът на този мач. Дали случващото се би могло да повлияе на резултатите на тима? Те не зависят от мен, но се надявам, че няма", завърши бившият служител в БФС.

  Сподели
110