Крушчич: Изпуснахме ги!


FUTBOL-TV

Крушчич: Изпуснахме ги!

"Сега след мача съм по-спокоен. Мисля, че ги изпуснахме. Бяхме по-добрият отбор. Това е мое мнение. Имам право на такова. Особено през второто полувреме. След червения картон имаше повече нерви и по-малко игра. Нервен мач. Да. Искахме да победим, Левски също искаха да победят. Нормално, така се играе дерби", заяви треньорът на ЦСКА Милош Крушчич след равенството във Вечното дерби.

"Имаше много фаулове, но съдията решава. Реакцията на Занев след мача? Лошо, много лошо. Глупост! Сега не мога да разчитам в следващия мач на важен играч. Глупост! Малинов искаше да бъде по-близо до атаката. Чувстваше се добре там. Не мисля, че имаше нещо лошо. Антов днес изигра великолепен мач. Аз съм го казвал и преди - Антов е за националния отбор. Не за младежите", добави още треньорът на ЦСКА.

"Днес се представихме добре. Да, не успяхме да победим, но играхме добре. Факт, че имахме възможности. Ще започнем да вкарваме голове. Продължаваме напред. Днес не играхме срещу слаб отбор. Днес много исках да победим. Ситуацията за играта с ръка на Миланов? Не искам да коментирам. И реферите не искам да коментирам. Всички грешат. Беше голямо напрежение", каза Крушчич.

  Сподели
87