От Левски призоваха феновете да няма агресия, насилие, расизъм и ксенофобия


FUTBOL-TV

От Левски призоваха феновете да няма агресия, насилие, расизъм и ксенофобия

Ръководството на Левски призовава за подкрепа на любимия отбор за дербито с ЦСКА, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия и използването на асоциирани с тях символи, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания и финансови санкции от БФС. Ето какво обявиха "сините" на своя сайт:

Ръководството на ПФК "Левски“ призовава за подкрепа на любимия отбор на старта на пролетния полусезон на Първа професионална лига, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия и използването на асоциирани с тях символи, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания и финансови санкции от БФС на нашия клуб.

Уведомяваме всички нови картодържатели, които са закупили своя сезонен билет след 10 февруари, включително, че за мача с "ЦСКА-София“ на Национален стадион "Васил Левски“ ще важат единствено местата на билетите, ако такива са получени при закупуването на нова сезонна карта.

Притежателите на места на редове от 1-ви до 7-ми в блокове 10, 11, 12, 13, 14 и 15 в сектор А ще могат да се възползват от специално отворените за тях блокове 16 и 18, като влизането в тях ще става през вход 3.

405