Компания се самопредложи за основен спонсор на Левски (снимки)


FUTBOL-TV

Компания се самопредложи за основен спонсор на Левски (снимки)

Компанията "Efbet“ в прав текст предложи спонсорство на Левски, но само при официална смяна на собствеността на клуба. Това стана ясно от съобщение до "силната фигура" в клуба Павел Колев, което се появи в социалните мрежи. Ето какво пишат от компанията до "сините", броени дни преди дербито срещу ЦСКА.

От Левски обявиха следното темата:

На 11.02.2020 г. в деловодството на „ПФК Левски“ беше получено писмо от хазартния оператор Efbet, с което се предлага финансова помощ с условие за прехвърляне на собствеността на отбора. В писмото не се посочва на кого следва да бъде прехвърлена собствеността, но е посочена сума под формата на спонсорство при евентуално изпълнение на условието.

За да избегнем спекулации, публикуваме до всички полученото писмо, тъй като то засяга както отбора, така и всички фенове. Така поставеното условие е изцяло в компетенциите на мажоритарния собственик на клуба.

„ПФК Левски“ активно търси решение за гарантиране на финансовата си стабилност и оценяваме всяко реално предложение, което може да бъде изпълнено и да помогне на отбора.

  Сподели
471