Павел Колев: Левски със сигурност ще завърши сезона


FUTBOL-TV

Павел Колев: Левски със сигурност ще завърши сезона

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, коментира бъдещето си в "синия" клуб и призна, че остава да работи в клуба. Преди минути шефът приключи срещата си с футболистите на Левски и отговори на въпросите на журналистите. 

"Абсолютно вярно е. Делата, които се водят срещу Левски не са 21, а по-малко. Това са казуси от преди нашето влизане в клуба, няма нищо ново", заяви Колев.

"На футболистите казах това, което казах и на вас в петък. Тогава нямахме възможност да се видим, сега поговорихме. Така е честно, за да са наясно със ситуацията. Изслушаха внимателно какво им казах, преди това говориха с Хубчев. Той е по-спокоен и от мен."

Колев призна, че не изключва варианти за запълване на дупките в бюджета. 

"Възможно е да продадем играчи, за да закърпим бюджета. Засега конкретни оферти няма. Възможно е да се случи и с нови спонсорски и рекламни договори. Идеята на феновете за помощ е реална, работим по тези варианти, днес предстоят разговори и с тях."

Колев успокои "синята" общественост, като заяви, че Левски при всички положения ще завърши сезона, независимо с кои футболисти. 

"Мисля, че няма вариант Левски да не изкара сезона, ако трябва ще доиграем с тези, които останат. Дори да съм видял нещо конкретно, няма да го споделя с вас. Да си говорим празни приказки е излишно", заяви Колев.

"Дано да са кучета, всички сме заедно в тази ситуация. Има доста спекулации на тема дали ще остана в клуба. Аз съм си тук, няма да мърдам, докато не се стабилизират нещата", обяви шефът.

Колев призна, че не е разговарял със собствениците и заяви, че от "Национална лотария" наистина са предложили помощта си, но не е ясно под каква форма.

"Беше декларирано, формата е малко неясна. Може да е с по-малко средства, а може и с никакви", завърши Колев.

  Сподели
124